dagboek

O ja, een blog

Sorry jongens, mijn leven was blijkbaar even zó spannend dat ik werkelijk waar geen tijd had om een stukje te schrijven. 
(Eigenlijk was dat niet zo, maar het klinkt beter dan zeggen dat ik gewoon even een writers block en niets te vertellen had.) 

Week 10: van koffiedate naar tuinieren

Maandag was het best even wennen zo na de vakantie. Een hele week kon ik onderhandelen met F. over luiers en nu stond ik er op mijn thuisdagen weer alleen voor. 's Ochtends werd ik wel wakker met een prachtig schilderij op het dakraam (van ijsbloemen/ijsveren). Mooi! Het was van dat knisperige, zonnige weer dus gingen we naar buiten. Eenmaal in de doek wilde A. er nooit meer uit, dus de rest van de middag heb ik zo achter de computer gezeten. 's Avonds gaf ik NT2-les en met zuurkoolschotel en GTST inhalen eindigde de dag. Ik vind 't zooo spannend weer!

Even bijpraten

Al drie dagen staat er op mijn lijstje: stukje schrijven. En ik heb geen enkel excuus, want ik heb vakantie. VAKANTIE! The perks van het onderwijs, en van een wederhelft hebben die ook profiteert van deze vakanties, want dat betekent dat we de 'ik-hoor-wat-jij-ook'-sprintjes naar boven kunnen verdelen en we meer tijd overhouden om andere dingen te doen.

Week 7: van werkdagen naar babycafés

Op maandag ging A. wennen bij de gastouder. F. bracht hem weg wegens traanangst bij mij :') en dat wegbrengen was al een mijl op zeven op zich: uiteraard lag hij nog te slapen op het moment van vertrek, moest hij toch aangekleed, zat hij te brullen in de maxicosi in de auto terwijl de navigatie vastliep en zat F. al om kwart voor acht te koken in de auto :').

Week 6: van weegschaal naar Valentijn

Op maandag ging ik met A. naar het consultatiebureau. Ik wilde hem even laten wegen omdat hij (net als de rest van Nederland) niet echt fit was geweest. Ik vond dat z'n obesitasbeentjes iets minder obees geworden waren, maar niets om me zorgen over te maken. Had dat arme kind daarom zoveel woede toen hij in de weegschaal werd gelegd (echt waar: hij sprong er bijna uit van woede). Bij het consultatiebureau kwam ik ook nog een zwemmaatje met baby tegen! De vorige keer dat ik haar zag zat hij nog binnenshuis, maar nu was hij er. Zo leuk.

Week 4: van babyzwemmen naar Bretagne

Op maandag moet ik altijd even wennen omdat ik er dan weer alleen voorsta en allerlei geluiden moet weerstaan als ik even onder douche sta of op de wc zit ;). Ook voor A. is 't een training in geduld hebben, echt waar. Hij speelde wel heel lief in de net aangeschafte babygym en 's middags verzette ik alvast wat werk in het kantoor. 

Week 3: van skihut tot nieuwe baan

Ik schreef laatst een stukje over bloggen en hoe het allemaal zo veranderd is. Dat veel blogs zakelijk zijn en heel geordend, en dat ik dat niet ben. Maar om mijn blogmojo een beetje in stand te houden, heb ik wel een plannetje gemaakt om wat vaker stof voor een stukje te kunnen hebben. Een deel van dat plannetje ontstond doordat ik moest denken aan oldskoolblogs, je weet wel, zoals je ze vroeger gewoon schreef: 'Ik ben hier geweest en ik heb dat gedaan en toen. En toen.' Maar dan beter.

Subscribe to RSS - dagboek

Search form