Recensie

Boek: Mijn tijdperk van de angst

Goed: ik ben best wel een zenuwpees. Maar godzijdank, er zijn nog ergere zenuwpezen. En sommigen daarvan kunnen zelfs schrijven! Scott Stossel schreef Mijn tijdperk van de angst (My age of anxiety) en ik verklap jullie alvast: ik vind 't een fantastisch boek.

Boek: Portret van een vrouw

Jojo Moyes is een beetje de nieuwe Sophie Kinsella, maar dan wat diepgaander. Ik las van haar De laatste liefdesbrief en Voor jou, waarvan het eerste boek echt een fantastisch verhaal is over heden en verleden en de sixties en 't tweede gewoon mooi, met authentieke personages. Maar hoe is Portret van een vrouw?

Boek: gelezen in mei

Ja jongens, veel te laat, ik weet het. In mei heb ik van alles gelezen, maar ook shit. Tfoe, zeg. Maar goed, dat moet soms ook.

Boek: gelezen in oktober

Zo, al een hele tijd geleden dat ik een stukje postte over de boeken die ik lees. Jammer, jammer. Maar, hierbij. Oktoberboeken! Met sterren, natuurlijk.

Boek: winterboeken

De kerstvakantie is echt zo'n periode om je te verdiepen in een boek. Vooral zo een waaraan je maar niet toekomt, omdat ‘ie te dik is, te lastig of te spannend. Vijf tips voor de leukste, meest sfeervolle en spannende winterboeken!

Boek: gelezen in maart

1. Saskia Noort – Debet
Wie kent De eetclub niet? Makkelijk boek en je mocht het niet lezen voor je leeslijst Nederlands. Debet is net zo. Lekker veel theedrinken, designhuizen, mooie jurken, de nieuwe rijken, in Bergen en ’t Gooi. En intrige, natuurlijk. Op een poldermanier. Saskia Noort-boeken lees ik altijd even tussendoor. Je bent er zo doorheen en weer helemaal op de hoogte van de Neerlandse thrillerproductie. Aanrader? Nou, niet per se, maar als je gewoon lekker wilt lezen: gewoon eens lenen, dit boek. ★★★☆☆

Boek: gelezen in februari

Ik lees nogal veel. En snel. En vaak veel leuke, goede boeken. Daarom schrijf ik vanaf nu aan het einde van elke maand een stukje over boeken. Met plaatjes! En boekentrailers! En natuurlijk sterren. 

Boek: Sisterhood Everlasting

Hebben jullie dat ook? Dat je een boek hebt gelezen en de personages in je hart gesloten hebt en dat het boek dan uit is? Ik wel. Ik was dan ook (als één van de weinige lezers) dolblij met het laatste hoofdstuk in het laatste boek over Harry Potter. Door het cheesy hoofdstuk waarin beschreven werd hoe het Harry als volwassene verging, kon ik het personage dat ik jarenlang - van mijn elfde tot mijn achttiende - bij me gedragen had met een gerust hart achterlaten in het boek.

Boek: Buitenstaanders

Bloed? Vampiers? En: wie is er nu eigenlijk gek?

 

Pages

Subscribe to RSS - Recensie

Search form