Sport

#bodyafterbaby

Vorig jaar rond deze tijd woog ik zo'n 16 kilo meer dan nu. 

Hardlopen: 10 kilometer. Eindelijk.

Vorig jaar renden F. en ik samen met mijn familie de Ameland Adventurerun. Toen liepen we de 5 kilometer, door een landschap van steile duinpaadjes, slingerende bospaden, strandop- en afgangen en natuurlijk het mulle zand. Het was zwaar, maar ik rende ’m in 31 minuten. Ik was tevreden.

Hardlopen: Ameland Adventurerun 2013

Net als vorig jaar deden we ook dit jaar weer met de Leeuwerikjes (en F.) mee aan de Ameland Adventurerun. Op vrijdag heen, lekker eten en wijn drinken, op zaterdag hardlopen en zondag weer terug naar huis. Dit jaar scheen het zonnetje én liep ik de 10 kilometer!

image

"Met fitte groet,"

Mijn moeder vertelt al weken verhalen die beginnen met: “Toen ik woensdag bij de bejaardengym was…” Bejaardengym? “Oh, Ta-co-yo, zo heet ’t,” zei ze. Enfin. Ik ging het googlen en kwam er achter dat het een acroniem is voor Conditie, Yoga, Ademhaling en Training, Omgaan met stress (en meer van zulks). Ik gaf me op voor een proefles en kreeg een mail terug die eindigde met: “Met sportieve, fitte groet,”…

O jee. Daar had je het al. Sportieve mensen.

En je billen trillen nu ook

Sinds kort zit ik weer op yoga. En hoewel F. hard moest lachen om mijn Verslag van de Yogales ga ik jullie toch wat tips geven. Waarschuwing: alleen voor mensen die zich voor kunnen stellen dat hun organen aan zakjes met elastiekjes eraan in hun buik hangen.

image

Subscribe to RSS - Sport

Search form