O ja, een blog

25-4-2016

Sorry jongens, mijn leven was blijkbaar even zó spannend dat ik werkelijk waar geen tijd had om een stukje te schrijven. 
(Eigenlijk was dat niet zo, maar het klinkt beter dan zeggen dat ik gewoon even een writers block en niets te vertellen had.) 
Het is wel duidelijk: een gedisciplineerde blogger die steeds een stukje online zet op gezette tijden ben ik niet. Er komen bij mij altijd onverwachte dingen tussen, bijvoorbeeld: ik plan dat ik een stukje ga schrijven, maar uiteindelijk ben ik heel moe en wil ik op de bank liggen omdat ik met F. en A. een wandeling in de sneeuw (?) gemaakt heb en verkleumd ben (?) in april (?). Zoiets dus. 

Maar ja. Daarnaast gaat alles dus prima.

In de tussentijd hebben we zonder stroom gezeten. Het was werkelijk fantastisch (not), vooral dat ik moest douchen met koud water (doorzettingsvermogen kweken) en nog meer dat het uiteindelijk kwam door het koffiezetapparaat dat kortsluiting maakte. Verder heb ik voor mijn verjaardag (van mijn verjaardagscentjes) Vanillary van Lush gekocht. Zo'n lekker geurtje, maar ik ben allergisch voor Lush-geurtjes (hallo uitslag, hallo jeuk) waardoor ik het alleen in mijn haar kan spuiten. Fijn. Waar ik trots op ben: F. en ik hebben eindelijk de geest, de energie, de disclipline (daar is 'ie weer) en het doorzettingsvermogen gevonden om de zolder op te  ruimen. Halleluja. Nu zitten alle te kleine babykleertjes (snif) veilig in een doorzichtige Samla-doos (wie kent ze niet) van Ikea. Ik heb 7,5 kilomter hardgelopen! Dat moet ook wel, want over drie weken word ik verwacht aan de start van een 10-kilometerwedstrijd (ja ja, overal rondgebazuind enzo, en nu moet ik wel...).

Ook heb ik hard gewerkt en besloten dat baby A. nog een dag naar de opvang gaat, zodat 1) ik rustig kan werken en 2) we samen iets leuks kunnen doen op de twee (!!!) dagen die ik nu vrij heb in de week. Het resultaat van freelancen + baby was bij mij namelijk: hard door het huis rennen en elk vrije moment achter de laptop zitten en balen als 't niet lukte. Niet leuk, want zo had ik elke dag het gevoel van een to do list waar niets vanaf gegaan was. Respect voor mama's die wél thuis kunnen werken mét kind!

Maar deze week heb ik vakantie. Ik heb wat dat betekent met A. besproken en hij begrijpt het al goed: uitslapen tot 9.15 bijvoorbeeld. Wel met hem bij ons in bed vanaf 7.00 natuurlijk, maar daar klaag ik natuurlijk niet over <3.

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Search form