Sigrid als tekstschrijver/editor/eindredacteur

FONKELIG.nl is mijn blog en ik vind het heel leuk om hier stukjes te schrijven over mijn leven, over werk, over taal, boeken, moederschap, reizen, de-leuke-dingen-des-levens en eten, maar ik heb van mijn hobby ook mijn werk gemaakt: ik ben ook tekstschrijver, editor en eindredacteur. Het Imaginariaat is mijn bedrijf, waarmee ik van alles in woorden vat en nog wat meer.

Op dit moment maak ik met Het Imaginariaat
- webteksten (landingpages, productbeschrijvingen, webartikelen, blogposts);
- lesmateriaal (lesbrieven, onderbouwingen bij methodes);
- cursussen Nederlands en Nederlands als Tweede Taal.

Daarnaast redigeer ik teksten, bijvoorbeeld scripties, maar ook (les)boeken voor uitgeverijen. Soms blijft het bij spelfouten en fouten in zinsbouw of structuur, soms kijk ik ook kritisch naar de inhoud van een tekst en denk ik daarover mee.

Ik doe van alles en heb ook van alles gedaan. Zo heb ik geschreven over het installeren van een boiler, over beauty en over verre reisbestemmingen. Ik heb teksten over pedagogiek geredigeerd, maar ook scripties voor financiële studies.

Denk je dat ik ook iets voor jou kan betekenen? Ik schrijf graag over de volgende onderwerpen:
- boeken;
- taal;
- onderwijs;
- lifestyle (wonen, reizen, eten);
- hardlopen;
- yoga;
- mindstyle;
- psychologie;
- ouderschap & opvoeden;
- zwangerschap & geboorte.

Ik vind 't leuk om research te doen en een leuke tekst (blogpost, artikel...) te schrijven over één van deze onderwerpen. Heb je al een tekst en wil je dat ik ernaar kijk? Dan redigeer ik ook graag voor je! Daarnaast ben ik natuurlijk beschikbaar voor het geven van taaltrainingen (NT2 of Nederlands) en communicatiecursussen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Het Imaginariaat, maar je mag me ook altijd even een mail sturen.

Search form